معرفی CPU سری core شرکت بزرگ intel

اینتل برای اولین بار در سال ۲۰۰۸ با معرفی معماری Nehalem، توانست پردازندههای سری Core i را با نام Core i3 وارد بازار کند و پس از آن به دلیل استقبال کاربران از این معماری جدید، در سریهای Core i5، Core i7 و به تازگی Core i9 که پرچمدار (Core i9) این سری از پردازندههای اینتل است را وارد عرصه رقابت کند. در این مقاله صفر تا صد پردازنده Core i3 اینتل را بررسی کنیم و در مورد نسل های متفاوت آن صحبت کنیم همچنین اطلاعات تکمیلی در مورد این سری پردازنده ها را در اختیار شما قرار دهیم. پس اگر شما از علاقمندان به دنیای تکنولوژی و سخت افزار هستید مطالعه این مقاله می تواند برای شما بسیار مفید باشد
پرده برداری از یک اشتباه!
در ابتدا لازم دانستیم یک مشکل همگانی را برای شما حل کنیم. پردازندههای سری Core i3، Core i5، Core i7 و در آخر Core i9 عددهای ۳،۵،۷ و ۹ هیچ ارتباطی به تعداد هسته آن ندارد ولی اکثرا این را مدنظر قرار میدهند که برای مثال در Core i3 عدد ۳ به تعداد هسته آن اشاره دارد و این سری از پردازنده سه هستهای است، در حالی که این سری از پردازندهها دو یا چهار هستهای بوده و این برداشت کاملا اشتباه است

پرده برداری از یک اشتباه کمی هوشمندانهتر!
برخی نیز به این صورت برداشت میکنند که اگر عدد مقابل Core i را منهای ۱ کنند، تعداد هسته به دست میآید، مثلا در Core i7 اگر ۷ را منهای ۱ کنند، حاصل عملیات که ۶ میباشد نشاندهنده تعداد هسته آن میباشد که این مورد نیز اشتباه است.
بررسی جامع انواع سی پی یو Core i3
فناوری و عملکرد Threading
فناوری Threading یکی از مهمترین تغییرات در پردازندههای این شرکت است. در گذشته هر هسته توانایی اجرای یک فعالیت را داشت ولی امروزه هر هسته میتواند به جای ۱ فعالیت، ۲ فعالیت را برای شما انجام دهد. این فناوری در بیشتر پردازندههای این دسته اضافه شده است به صورتی که حتی پردازندههای Core i3 که اولین سری از معماری جدید اینتل محسوب میشود نیز، با وجود دو هستهای بودن، توانایی اجرای ۴ فعالیت دارد.
توربو بوست (Turbo Boost)
این فناوری در شرکت اینتل در سال ۲۰۰۸ تحت عنوان سریعترین پردازنده روی زمین منتشر شد که باعث افزایش سرعت پردازنده میشود. این فرایند به این صورت است که سیستم در هنگام انجام کارهای سبک و یا هنگام بیکاری سیستم انرژی کمتری مصرف کرده و فرکانس کمتر کار کند در نتیجه بیشتر انرژی را صرف کاریهای مهم و با محاسبات پیچیده کند. سری پردازندههای core i3 امکان توربو بوست را ندارند و این فناوری در سریهای Core i5 و Core i7 حضور دارد و به همین دلیل کسانی که از نرم افزارهای ویرایش ویدئو، گیم و گرافیک استفاده میکنند این سری از پردازنده پیشنهاد نمیشود.
یک داستان کوتاه از انواع نسلها در Core i3
هر سال اینتل، فناوری پردازندههای خود را به روز رسانی کرده و آنها را تحت عنوان نسل نام گذاری میکند. تاکنون ۱۱ نسل از آن معرفی شده است.
نکته: در سری core i3، نسل ۹ برای کامپیوتر خانگی تولید شده و برای لپ تاپ نسل ۹ وجود ندارد.قبل از این که به سراغ بررسی نسل های پردازنده core برویم بهتر است شما را با واژه ی TDP آشنا کنیم.TDP به معنای مقدار گرمای تولید شده توسط سی پی یو برای انجام فعالیتهای مختلف بوده که هر چه فعالیت سینگینتر باشد، TDP آن بیشتر است.
نسل اول Core i3
نسل اول Core i3، دو هستهای بوده، کش آن بین ۳ و ۴ مگابایت متغیر بوده و TDP آن به صورت ۷۳-۱۸ وات میباشد.
نسل دوم Core i3
در تاریخ ۲۰ ژانویه ۲۰۱۱ منتشر شده است.
دو هستهای بوده و حافظهکش آن ۳ مگابایت است. TDP آن بین ۶۵-۱۷ وات متغیر است.
نسل سوم Core i3
دو هستهای میباشند و حافظه کش آنها ۳ مگابایت است و TDP 13-55 وات میباشد.
نسل چهارم Core i3
دو هستهای هستند و حافظهکش اغلب آنها ۳ مگابایت است ولی ۴ مگابایتی نیز در میان آنها یافت میشود. TDP آن ۵۴-۱۱.۵ بوده و لیتوگرافی آن ۲۲ نانومتر است.
نسل پنجم Core i3
دو هستهای هستند و حافظهکش آن ۳ مگابایت بوده، TDP 15 یا ۲۶ وات است. لیتوگرافی آن ۱۴ نانومتر است.
نسل ششم Core i3
۲ هستهای بوده و ۴ هسته مجازی دارد. حافظهکش آن ۳ یا ۴ مگابایت است و TDP آن حدودا بین ۵۴-۱۵ مگابایت بوده و لیتوگرافی آن ۱۴ نانومتر است.
نسل هفتم Core i3
بین دو هستهای بوده و ۴ هسته مجازی دارد. حافظهکش آن ۳ مگابایت است. TDP آن حدودا بین ۳۵ وات است.
نسل هشتم Core i3
دو هستهای بوده و ۴ هسته مجازی دارد. حافظهکش آن ۶ مگابایت است. TDP آن حدودا بین ۴۵ وات است.
نسل نهم Core i3
فرکانس آن ۲.۱ گیگاهرتز بوده و حافظهکش آن ۴ مگابایت است و TDP در کمترین حالت ۱۰ و در بیشترین حالت ۲۵ وات است.
نسل دهم Core i3
دو هستهای بوده و ۴ هسته مجازی دارد. فرکانس آن ۱.۱ یا ۱.۲ گیگابایت میباشد. حافظهکش آن ۴ مگابایت بوده TDP آن در کمترین حالت ۱۳ و در بیشترین حالت ۲۵ وات است.

سی پی های ذکر شده در بالا یکی از پرطرفدار ترین سی پی های سری i3 هستند و طرفداران بسیار زیادی نیز دارند. به صورت کلی چون لپ تاپ های این سری از قیمت پایین تری برخوردار هستند افراد ترجیح میدهد یک سی پی یو قدرتمند از این سری را با قیمت مناسب تهیه کنند. سی پی های نسل ۱۰ در i3 میتوان گزینه خوبی برای خرید در لپ تاپ در این دسته باشند.
نسل یازدهم Core i3
نسل ۱۱ همان طور که انتظار میرفت نسبت به نسلهای قبلی خودش پیشرفت چشمگیری داشته و از سری Core i5 و Core i7 با نسلهای پایینتر سبقت گرفته است و کاربران زیادی را تحت تاثیر خود قرار داده است. سی پی یو نسل یازدهم i3 در حال حاضر اخرین نسخه از این سری سی پی یو است . اگر شما تازه قصد خرید این سری از پی پی یو را دارید، سعی کنید نسل یازدهم آن را خریداری کنید تا بتوانید از حداکثر توانایی و آخرین تکنولوژی به کار رفته در core i3 بهرمند شوید.
سی پی یو i3-1115G4 دو هستهای بوده و در حال حاضر تنها سی پی یو سری Core i3 است که در لپ تاپ های ایسوس و لنوو استفاده میشود. این نسل از Core i3، جدیدترین نسل از این سری بوده و از نسل هفتم Core i5 و نسل چهار یا پنج Core i7 قویتر است. حافظه کش آن ۶ مگابایت بوده و در رده کش متوسط قرار میگیرد.
مقایسه کلی نسلهای Core i3
با توجه به نمودار زیر نسل ششم و هفتم دیگر پایین ترین سی پی های نسل i3 موجود در لپ تاپ های موجود در بازار است. این نسل ها از تکنولوژی پایین تری نسبت به نسل های جدید خود برخوردار هستند. نسل هشتم سی پی یو i3 نسبت به دو نسل قبلی خود آپدیت قوی داشته و تکنولوژی متوسطی دارد. سی پی های core i3 نسل نهم ندارد و بعد از نسل هشتم وارد نسل دهم از این سری سی پی یو میشود. تکنولوژی به کار رفته در نسل یازدهم core i3 واقعا باعث پیشرفت چشم گیری در کاربرد این نسل سی پی یو شده است. همین طور که در نمودار زیر مشاهده میکنید نسل یازدهم پیشرفت فوق العاده ای نسبت به نسل های قبلی داشته است

مقایسه Core i3 با Core i5 و Core i7
core i3 نسبت به سایر سریها ارزانتر بوده و سیستم ضعیفی داشته و برای کارهایی معمولی و رده پایین استفاده میشود. ولی برای کارهای گرافیکی سبک و بازیهایی با گرافیک ساده از پردازندههای Core i5 استفاده میشود. همچنین برای کارهای گرافیکی سنگین مانند ادیت تصاویر و ویدئو و بازیهایی با گرافیک بالا پردازندههای Core i7 کاملا مناسب است.
امروزه با آمدن پردازندههای Core i7 و Core i5 و گران بودن لپ تاپهای دارای این سی پی یو ها از core i3 بسیار استقبال میشود و همچنان جز پردازندههای اقتصادی محسوب میشود که کارهای روزمره و حتی بازی با رده پایین را پشتیبانی میکند.
برای مقایسه core i ها گزینههای زیادی وجود دارد اما مهمترین آنها هسته میباشد و میتوانید از تعداد هسته برای مقایسه استفاده کنید. خالی از لطف نیست که برای مقایسه تخصصیتر به سرعت کلاک نیز توجه کنید، هر چه سرعت کلاک بالاتر باشد سیستم سریعتر عمل میکند.
لپ تاپ های دارای پردازنده Core i3 برای چه کاربرانی مناسب است؟
لپ تاپ های دارای این سری از سی پی یو، جز لپ تاپ هایی محسوب میشوند که کارهای سبک را پشتیبانی میکنند. برای مثال این لپ تاپ برای دانشجویان کاملا مناسب است و میتواند تمامی فعالیت های آنها اعم از کار با آفیس، انجام پروژه های سبک مهندسی، شرکت در کلاس های آنلاین و…را به راحتی انجام داد. دانشجویان رشته های مختلف باید هنگام خرید به قدرت لپ تاپ توجه کنید. دانشجویان رشته های گرافیک بهتر است از لپ تاپ هایی مناسب رشته گرافیک، دانشجویان رشته معماری از لپ تاپ های مناسب رشته معماری و تمامی رشته هایی که پروژه های کاری سنگین دارند باید سعی کنند از لپ تاپ های حرفه ای استفاده کنند

تعداد بازیهایی که این پردازنده پشتیبانی میکند زیاد نیست. اکثرا بازیهایی با گرافیک پایین و حجم کم میتوانند از این پردازنده استفاده کنند. در ادامه چند مورد از بازیهایی که این سیستم پشتیبانی میکند را برایتان آوردهایم.
Middle-earth: Shadow of War
- حداقل پردازنده: Core i3-4130
- پردازندهی توصیه شده: Core i5-4670
Wolfenstein II: The New Colossus
- حداقل پردازنده Core i3-4130 :
- پردازندهی توصیه شده: Core i3-6100
Titanfall 2
- حداقل پردازنده: Core i3-6300
- پردازندهی توصیه شده: Core i3-6300
ترکیب مناسب سی پی یو Core i3 با کارت گرافیکی
علاوه بر سی پی یو مناسب، کارت گرافیکی نیز از مهمترین ارکان در اجرای بازی محسوب میشود.
ما در اینجا دو نمونه از ترکیب مناسب از کارت گرافیکی و سی پی یو سری i3 را برایتان آوردهایم.
نمونه اول
- پردازنده: Intel Core i3-7100
- کارت گرافیک: GeForce GTX 1050Ti
نمونه دوم - پردازنده: Intel Core i3-8100
- کارت گرافیک: GeForce GTX 1060
خرید لپ تاپ lenovo i3 در دیجیتالیا با قیمت به صرفه و اکونومی
اینتل سری core i5
فناوری و عملکرد Threading: تردینگ همانطور که میدانید فرایندی است که هسته سی پی یو شما به جای پشتیبانی یک فعالیت، دو فعالیت را پشتیبانی کرده و عملکرد سی پی یو شما را دو برابر میکند. این فناوری در سری Core i5 وجود داشته و باعث افزایش کارایی سیستم شما میشود.
توربو بوست (Turbo Boost): این فناوری در پردازندههای Core i5 و Core i7 قرار گرفته است. این فناوری باعث افزایش فرکانس و در نتیجه باعث میشود پردازنده با نهایت حد توان خود فعالیت کند
اینتل، هر ساله فناوری سی پی یو های خود را بهبود میبخشد و فناوریهای جدیدی به آن اضافه میکند. این فناوریها باعث افزایش کارایی و کیفیت سیستم شده و در نتیجه باعث جلب رضایت کاربران میشود. شما میتوانید انواع لپ تاپ گیمینگ را با پردازنده اینتل Core i5 خریداری کنید. انواع پردازنده اینتل Core i5 توان مناسبی را برای اجرای بازیها در اختیار شما قرار میدهد.
نسل اول Core i5
نسل اول Core i5، دو یا چهار هستهای بوده، کش آن بین ۳ و ۴ و ۸ مگابایت متغیر بوده و TDP آن به صورت ۹۵-۱۸ وات میباشد.
نسل دوم Core i5
در ژانویه سال ۲۰۱۱ تولید شد.
دو یا چهار هستهای بوده و حافظهکش آن ۳ یا ۶ مگابایت است. TDP آن بین ۹۵-۱۷ وات متغیر است.
نسل سوم Core i5
دو یا چهار هستهای میباشند و حافظه کش آنها ۳ یا ۶ مگابایت است و TDP 13-77 وات میباشد.
نسل چهارم Core i5
دو یا چهار هستهای هستند و حافظهکش اغلب آنها بین ۳ و ۴ و ۶ مگابایت است ولی ۳ یا ۴ یا ۶ مگابایتی نیز در میان آنها یافت میشود. TDP آن ۸۴-۱۱.۵ بوده و لیتوگرافی آن ۲۲ نانومتر است.
نسل پنجم Core i5
دو یا چهار هستهای هستند و حافظهکش آن ۳ یا ۴ مگابایت بوده ۱۵-۶۵ TDP وات است. لیتوگرافی آن ۱۴ نانومتر است.
نسل ششم Core i5
دو یا چهار هستهای است. حافظهکش آن ۳ یا ۴ یا ۶ مگابایت است و TDP آن حدودا بین ۶۵-۱۵ مگابایت بوده و لیتوگرافی آن ۱۴ نانومتر است.
نسل هفتم Core i5
چهار هستهای بوده و ۴ هسته مجازی دارد. حافظهکش آن ۶ مگابایت است. TDP آن حدودا بین ۴۵ وات است.
نسل هشتم Core i5
چهار یا شش هستهای است. حافظهکش آن ۶ یا ۸ یا ۹ مگابایت است. TDP آن حدودا بین ۶۵-۴۵ وات است.
نسل نهم Core i5
چهار هستهای بوده و حافظهکش آن ۶ مگابایت است و TDP در کمترین حالت ۹ و در بیشترین حالت ۱۵ وات است.
نسل دهم Core i5
چهار هستهای بوده و ۴ هسته مجازی دارد. فرکانس آن ۱.۵ گیگابایت میباشد. حافظهکش آن ۶ مگابایت بوده TDP آن در کمترین حالت ۹ و در بیشترین حالت ۱۵ وات است.
نسل یازدهم Core i5
پردازندههای نسل یازدهم اینتل Core i5 در مدلهای بسیاری عرضه شد، اما در قلب تمام مدلهای عرضه شده ۶ هسته واقعی و ۱۲ هسته مجازی وجود دارد. ترکیب هستههای واقعی و مجازی قدرت کافی را در اختیار یک لپ تاپ میان رده قرار میدهند. حداکثر فرکانس پردازنده نسل یازدهم اینتل Core i5 4.9 گیگاهرتز بوده و حداقل آن ۱.۷ است. حداکثر و حداقل سرعت پردازنده نیز مدل به مدل تفاوت دارد، در زمان خرید به تمام جزئیات دقت کنید.
نسل دوازدهم Core i5
پردازنده نسل دوازدهم اینتل Core i5 با ۱۰ هسته واقعی و ۱۶ هسته مجازی همراه میشود، یک ترکیب قدرتمند که توانایی اینتل در ساخت پردازنده را به رخ میکشد. تفاوت نسل دوازدهم و یازدهم اینتل آنقدر زیاد است که یک پردازنده نسل دوازدهم Core i5 از پردازنده Core i9 نسل یازدهم قدرت بیشتری دارد. حداکثر فرکانس پردازنده Core i5 اینتل به ۴.۹ گیگاهرتز رسیده و حداقل فرکانس پردازنده تا ۳.۶ گیگاهرتز کاهش مییابد.
نسل سیزدهم Core i5
پردازندههای نسل سیزدهم به تازگی معرفی شدهاند و تا این لحظه خبری از عرضه آنها نیست. اما آنها میدان دار یک سال آینده بازار خواهند بود، پردازنده اینتل Core i5 نسل سیزدهم از ۱۴ هسته واقعی و ۲۰ هسته مجازی یا ترد استفاده میکند. این پردازنده با ۲۴ مگابایت حافظه کش L3 و ۲۰ مگابایت حافظه کش L2 دستورات شما را در کمتر از ثانیه اجرا خواهند کرد.
حداکثر فرکانس پردازنده تا ۵.۱ گیگاهرتز افزایش یافته و حداقل آن تا ۳.۹ گیگاهرتز کاهش پیدا میکند. این سری از پردازندههای اینتل به راحتی میتوانند از انواع حافظه رم DDR5 با فرکانس ۵۶۰۰ هرتز پشتیبانی کنند.
چند نمونه از نسل دهم Core i5:
Core i5-1035G1
تعداد هسته: ۴
نسل دهم
فرکانس: ۱.۰۰(پایه) – ۳.۶۰ (نهایی) گیگاهرتز
حافظه کش: ۶ مگابایت
کارت گرافیک: UHD Graphics
Core i5-10300H
تعداد هسته: ۴
نسل دهم
فرکانس: ۲.۵۰ (پایه) – ۴.۵۰ (نهایی) گیگاهرتز
حافظه کش: ۸ مگابایت
کارت گرافیک: UHD Graphics
نسل یازدهم Core i5:
نسل یازدهم Core i5 نسب به نسلهای قبلی خودش قویتر و پرطرفدارتر است و همانطور که انتظار میرفت تکنولوژی این سری بسیار قوی و کارآمد بوده و با نسلهای قبلی سری Core i7 رقابت میکند. اگر قصد خرید لپ تاپ با سی پی یو Core i5 دارید سعی کنید سی پی یو آن نسل یازدهم باشد تا بتوانید از آخرین تکنولوژی موجود در سی پی یو Core i5 بهرمند شوید. به عنوان یک راهنمایی باید بدانید که پردازنده اینتل Core i5 در انواع لپ تاپ گیمینگ ایسوس به کار گرفته شده است. لپ تاپهای گیمینگ ایسوس با پردازنده اینتل Core i5 به طور کلی قیمت مناسبی داشته و توان کافی برای اجرای نرم افزارهای ویرایش یا تولید محتوا را در اختیار شما قرار میدهد. برخی از لپ تاپهای قدرتمند بازار با پردازنده اینتل Core i5 نسل یازدهم را میتوانید در دسته بندی لپ تاپ گیمینگ لنوو مشاهده کرده و خریداری کنید.
چند نمونه از نسل یازدهم Core i5:
Core i5-1135G7
تعداد هسته: ۴
نسل یازدهم
فرکانس: ۴.۲۰ (نهایی) گیگاهرتز
حافظه کش: ۱۲ مگابایت
کارت گرافیک: Xe Graphics
Core i5-11300H
تعداد هسته: ۴
نسل یازدهم
فرکانس: ۴.۴۰ گیگاهرتز
حافظه کش: ۸ مگابایت
کارت گرافیک: Xe Graphics

در مشخصات فنی لپ تاپها در بعضی مواد از حروف لاتین U و H استفاده میشود برای مثال i5-10500H یا i5-10310U نمونههایی از این موارد هستند.
علامت لاتین U به معنی مصرف پایین پردازنده بوده و اکثرا در لپ تاپ ها دیده میشود. این لپ تاپ ها بین ۵ تا ۱۷ ساعت شارژدهی باتری دارند و برای استفاده سبک روزانه انتخاب میشوند.
علامت H به معنی مصرف زیاد و پردازش گرافیکی بالا است، سی پی یو هایی که از این علامت اختصاری برای آنها استفاده شده است بیشتر برای سیستمهای گیمینگ و یا سیستمهایی با واحد پردازش گرافیک بالا هستند.
در لپ تاپ های سری H به دلیل مصرف انرژی بالا، شارژدهی باتری کوتاه مدت است.
سری Core i5 برای بازیها و برنامههای حدودا سنگین مناسب است. این سری نسبت به Core i3 قویتر بوده و گرافیک بالایی را پشتیبانی میکند اما قیمت آن نسبت به Core i3 بیشتر است. این سری از پردازندهها در نسل ۱۰ و ۱۱ با نسلهای پایین Core i7 رقابت میکند. البته به طور کلی نسل جدید Core i7 قویتر از نسل جدید Core i5 است ولی با مد نظر قرار دادن به قیمت بالای آن، Core i5 با توجه به کیفیت و خدماتی که ارائه میدهد صرفه اقتصادی بیشتری دارد.
مقایسه core i5 با سایر CPU های هم تراز
پردازنده Core i5 پردازنده ای متوسط رو به بالا بوده که نسبت به پردازنده های هم رده خود مناسب عمل میکند. این پردازنده با توجه خدماتی که به کاربران ارائه میدهد قیمت مناسبی دارد. سی پی یو Core i5 که در مدل آن از حروف لاتین H استفاده شده است نسبت به سری Core i5 که در آن از حروف لاتین U و G استفاده شده است قوی تر است

تست گیمینگ سری core i5
Call of Duty: WWII
حداقل پردازنده: Core i5-4670
پردازندهی توصیه شده: Core i5-7600
Battlefield 1
حداقل پردازنده: Core i5-6600
پردازندهی توصیه شده: Core i7-6700
Gears of War 4
حداقل پردازنده: Core i5-6600
پردازندهی توصیه شده: Core i7-6700
Quantum Break
حداقل پردازنده: Core i5-4670
پردازندهی توصیه شده: Core i5-4670
DOOM
حداقل پردازنده: Core i5-6600
پردازندهی توصیه شده: Core i5-6600

اینتل سری core i7
در ابتدا بیاید درمورد یک مشکل همگانی صحبت کنیم. پردازندههای سریهای Core i اگر توجه کرده باشید با اعداد مقابل آن از هم تفکیک داده میشوند. افراد زیادی اعتقاد دارند که این اعداد نشان دهنده تعداد هسته آنها است ولی این برداشت کاملا اشتباه است. برای مثال در پردازنده Core i5 عدد ۵ هیچ ارتباطی به تعداد هسته آن ندارد.
تکنولوژی Hyper-threading در Core i7
ما میدانیم هر هسته در سی پی یو فقط میتواند در حالت عادی یک فعالیت را پشتیبانی کند که باعث کند شدن عملکرد سیستم مخصوصا در پردازنده های ۲ هستهای میشود. برای جلوگیری از این امر و سریعتر انجام شدن فعالیتهای سیستم از تکنولوژی هایپرتردینگ استفاده میشود، در این تکنولوژی هر هسته به جای یک فعالیت، دو فعالیت را پشتیبانی میکند که باعث افزایش عملکرد سیستم میشود.
تکنولوژی توربو بوست Turbo Boost در Core i7
زمانی که cpu بتواند اطلاعات را در مدت زمان کمتری پردازش کند، سرعت و عملکرد سیستم افزایش پیدا میکند. کلاک (clock) پردازنده یعنی سرعتی که سی پی یو برای انجام و پردازش فعالیتها از خود نشان میدهد و همان طور که گفته شد هر چه کلاک بیشتر باشد برای سیستم مناسبتر است. فناوری توربو بوست باعث افزایش کارایی و کیفیت سیستم میشود

نسل اول Core i7
نسل اول Core i7، دو یا چهار یا شش هستهای بوده، کش آن بین ۴ و ۶ و ۸ و ۱۲ مگابایت متغیر بوده و TDP آن به صورت ۱۳۰-۱۸ وات میباشد.
نسل دوم Core i7
دو یا چهار یا شش هستهای بوده و حافظهکش آن ۴، ۶ و ۸ مگابایت است. TDP آن بین ۵۵-۱۷ وات متغیر است.
نسل سوم Core i7
دو یا چهار هستهای میباشند و حافظه کش آنها ۴، ۶ و یا ۸ مگابایت است و TDP آن بین ۱۳-۵۵ وات متغیر میباشد.
نسل پنجم Core i7
دو یا چهار هستهای هستند و حافظهکش آن ۴ یا ۶ مگابایت بوده ۱۴۰-۱۵ TDP وات است. لیتوگرافی آن ۱۴ نانومتر است.
نسل ششم Core i7
دو یا چهار هستهای است. حافظهکش آن ۳ یا ۴ یا ۶ مگابایت است و TDP آن حدودا بین ۶۵-۱۵ مگابایت بوده و لیتوگرافی آن ۱۴ نانومتر است.
نسل هفتم Core i7
دو یا چهار هستهای بوده و ۲ یا ۴ هسته مجازی دارد. حافظهکش آن ۸ مگابایت است. TDP آن حدودا ۴۵ وات است.
نسل هشتم Core i7
چهار یا شش هستهای است. حافظهکش آن ۸ یا ۹ یا ۱۲ مگابایت است. TDP آن حدودا بین ۴۵-۲۸ وات است.
نسل نهم Core i7
چهار هستهای بوده و حافظهکش آن ۸ مگابایت است و TDP در کمترین حالت ۱۰ و در بیشترین حالت ۲۵ وات است.
نسل دهم Core i7
چهار هستهای است. حافظهکش آن ۸ مگابایت بوده TDP از ۱۲ تا ۲۸ مگابایت متغیر است.
نسل یازدهم Core i7
پردازندههای نسل یازدهم Core i7 از ۸ هسته قدرتمند اینتل قدرت میگیرند، فرکانس پردازندههای نسل یازدهم اینتل Core i7 تا ۵ گیگاهرتز افزایش پیدا میکند و فرکانس پایه آنها از ۱.۴ آغاز میشود. البته که مدلهای مختلف این پردازنده ممکن است حداقل و حداکثر فرکانس متفاوتی داشته باشند. تعداد هسته مجازی این گروه از پردازندههای اینتل ۱۶ ترد است.
نسل دوازدهم Core i7
پردازندههای نسل دوازدهم اینتل Core i7 از ۱۲ هسته قدرت میگیرند. تعداد هسته مجازی پردازنده Core i7 به ۲۰ ترد میرسد که تاثیر خود را به خوبی نشان میدهد. حداکثر فرکانس این پردازنده بسته به مدل آن تا ۴.۹ گیگاهرتز افزایش یافته و حداقل فرکانس آن ۲.۷ گیگاهرتز است. توان پردازندههای نسل دوازدهم اینتل به نسبت نسل قبل خود افزایش قابل توجهی داشته است.
نسل سیزدهم Core i7
نسل سیزدهم اینتل به خوبی جایگزین پادشاهان قبلی خود، یعنی نسل دوازدهم این شرکت میشوند. پردازنده نسل سیزدهم Core i7 به کمک ۱۶ هسته (۸ هسته قدرتمند و ۸ هسته کم مصرف) دستورات شما را انجام میدهد. این سری از پردازندههای اینتل در مجموع ۲۴ هسته مجازی قدرت میگیرند. حداکثر فرکانس پردازنده ۵.۴ گیگاهرتز بوده که توان کافی برای انجام سختترین کارهای دیجیتال را در دسترس شما قرار میدهد

Watch Dogs 2
حداقل پردازنده: Core i7-4770
پردازندهی توصیه شده: Core i7-6900K
Battlefield 1
حداقل پردازنده: Core i5-6600
پردازندهی توصیه شده: Core i7-6700
Gears of War 4
حداقل پردازنده: Core i5-6600
پردازندهی توصیه شده: Core i7-6700
